Live Streaming Kelantan VS Terengganu City Piala FA (ONLINE)Live Streaming Kelantan VS Terengganu City Piala FA (ONLINE)

Live Streaming Kelantan VS Terengganu City Piala FA (ONLINE). Kepada semua peminat setia bola sepak tanah air, pertembungan hebat diantara dua pasukan Kelantan menentang Terengganu City akan berlansung seperti maklumat di bawah.

Pasukan yang menang dalam perlawanan yang akan berlansung pada 2 Mac 2018 di stadium Sultan Muhammad Ke-IV akan layak untuk mara ke pusingan ke tiga dalam Piala FA.

Perlawanan akan berlansung pada jam 9.00 malam, Jumaat.

Live Streaming Kelantan VS Terengganu City Piala FA (ONLINE).
Kelantan VS Terengganu  City
02.03.2018 (Jumaat)
Jam 9.00 malam
Stadium Sultan Muhammad Ke-IV, Kota Bahru

Live Streaming Kelantan VS Terengganu City Piala FA (ONLINE)

Pautan untuk melihat LIVE STREAMING
*Pautan Live Streaming akan dikemaskini 30 minit sebelum perlawanan berlansung jika ada pautan yang  tersedia di internet.

Klik pautan di bawah untuk Live Streaming:

*Berita baik kepada semua peminat kedua-dua pasukan dan peminat setia bola sepak tanak air, aksi kedua-dua pasukan boleh ditonton secara lansung di TV2 seawal jam 8.30 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.

Semoga perkongsian Live Streaming Kelantan VS Terengganu City Piala FA (ONLINE) ini dapat membantu para peminat bola sepak bagi kedua-dua pasukan yang tidak dapat menonton secara live menonton aksi pasukan mereka.

Klik sini untuk Live Streaming Kedah VS Negeri Sembilan Piala FA (ONLINE)
-->

0 comment... add one now